Dagarna bara flyger förbi

Foto: Josefine Gidlund
 
Känns som att de senaste dagarna bara har försvunnit! Har haft alldeles för mycket; instruktörsmöte, styrelsemöte, fysträning, instruktörstjänst m.m. så har knappt hunnit andas emellan. Imorgon blir det äntligen en ledig kväll så jag tänker passa på att fylla upp kylskåpet eftersom lönen kommit så man har något att äta, hahaha. Dagarna innan lön är verkligen inte roliga för magen men nu ska det bli ändring! Imorgon ska jag även sitta upp på min ponny igen och jag hoppas verkligen att han rör sig normalt nu så att det inte är något skumt... Håll tummarna!

En intensiv helg

 
Vilken tuff helg! Var utbildare för grönt kort kursen som hölls på klubben i helgen så jobb fredag och lördag och jag var ansvarig för lunchen på söndagen. Det var även lärorikt för mig då jag fick fräscha upp minnet med all information, alla regler m.m. Dessutom fick jag sitta och slå i TR en fredagkväll och det är inte fy skam! Haha, snacka om att vara nörd ut i fingertopparna!
 
Lilleman har dragit på sig någon sträckning av något slag då han inte riktigt vill trampa inunder sig med ena bakbenet. Så det blir SPA-behandling fram till torsdag då jag ska testa att rida igen. Promenader 20-30min varje dag för att undvika stelhet, massage med liniment och en massa mys och gos. Förhoppningsvis är det som bortblåst på torsdag! Med tanke på hur han brallade runt när jag skulle springa med han för att få en kompis synpunkt så kan det inte vara särskilt mycket fel på honom... Hahaha ;)

Vem sa att jag äter lite?

 
I en satsning så krävs planering, disciplin och ren vilja. Det gäller alla detaljer och områden och för mig så även maten. Jag planerar in måltiderna till punkt och pricka för att jag ska kunna prestera på topp och musklerna ska kunna utvecklas och växa. Tänkte visa hur en vanlig dag med mat kan se ut för mig.
 
07.00 Frukost! Igår blev det gröt gjord på fiberhavregryn och linfrön. Tillsatte hackade mandlar, cashewnötter och cocosflingor. Mums!
 
09.30 Mellanmål! Ofta en frukt, gott och fräscht! Blir alltid piggare av alla vitaminer också.
 
11.30 Lunch! Fisk/Kött/Kyckling 40-45%, grönsaker/sallad 40-45% och vid vissa dagar 10-20% sötpotatis/ris. Det beror helt på vad det är för maträtt som jag har gjort. Idag var det "flygande starke jacob" och idag blir det kycklingpajen från gårdagens middag. Vill säga att här behövs det två matlådor för att allt ska få plats.
 
15.00 Mellanmål/Återställare! Banan, kvarg eller något annat mättande men ändå lite för att orka med resten av dagen. Ofta efter ett gympass och då behövs något för musklerna återställning.
 
18.30 Middag! Förhoppningsvis lagar jag en ny spännande rätt men det är samma upplägg som på lunchen. Mycket mat som tas in, just för att kroppen behöver det, ingen svält här inte! Ska man bygga och bli stark så är det bara att få i sig energi och något att bygga av!
 
20.00 Kvällsfika! Händer inte varje dag men som igår blev det en kopp det och naturella nötter. Mums!
 
Under jobbdagar så kommer det även till 2-3 koppar kaffe, vilket ger mer energi att göra sig av med under dagens utmaningar! Kommer lite mer ingående inlägg sedan på förslag på alla olika måltider. Finns massvis med mättande och nyttiga maträtter man kan laga! 

Grundläggande pass efter några dagars vila

Foto: Josefine Gidlund
 
Efter tre väldigt lugna dagar för ponnyn med aktiv vila (skritt 20min/dag + en vilodag) så var det dags att hoppa upp igen. Ett grundläggande pass i ridhuset med avcheckning av skänkelhjälperna och lösgörande. Han kändes otroligt fin i galoppen; stora, runda språng och orkade bära sig rätt bra i galoppöppnan. Traven blev riktigt fin också med en bra takt, jämn kontakt med munnen och bra flyt framåt. Har han gått en hård träning/tävlingshelg kan jag tycka att han kan få ta det lugnt några dagar innan man kör igång igen. Lika viktigt är det för hästarna som för oss att lägga in vilodagar i veckan för musklernas återhämtning! Imorgon blir det konditionsjobb ute, undra hur fort det kommer att gå?

Rätt träning + rätt mat

Rätt mat + rätt träning = resultat!
 
Testade ett nytt träningsprogram idag med ett annorlunda upplägg som jag gillade! Jobba 7min med 4st olika övningar som bara rullar på utan vila emellan, pausa någon minut och kör samma övningar igen. Sedan byter man övningar, jobbar nonstop 7min, vila någon minut och kör på igen. Totalt ca 30min riktigt tufft träningspass som brände riktigt bra i benen! Finns i nr 3 av Wellness som nog finns kvar ute i butikerna. Härligt att få upp flåset och få musklerna att bränna till ;)
 

 
Har just nu den otroligt goda kycklingpajen i ugnen, tänkte dela med mig av receptet som är från boken "Muskelmat" som ni bl.a. hittar på adlibris.se. Själv hoppar jag oliverna i receptet och strör bara över fetaost kuberna på slutet. Pajdegen är att dö för! Jag gillar inte pajdeg i vanliga fall då jag tycker dom vanligtvis blir torra och för tjocka, men denna blir inte torr och väldigt tunn. Mums!
 

Grekisk kycklingpaj | 4 portioner | "Muskelmat"

Pajdeg:

  • 150 g lättkesella
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl grahamsmjöl
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk vatten
  • 1 tsk salt

Fyllning

  • 2 kycklingfiléer
  • oljespray (går lika bra med vanlig olja)
  • salt & peppar
  • 8 bitar soltorkade tomat i olja, avrunna
  • 1 handfull färsk basilika (jag använder frusen)
  • 10 st urkärnade oliver  
  • 100 g fetaost, 3 % fett
  • 3 ägg
  • 3 äggvitor
  • 1 ½ dl minimjölk

Tillagning

  1. Knåda samman samtliga ingredienser till pajdegen i en bunke.
  2. Tryck ut degen i en pajform, ca 23 cm diameter, nagga bottnen med en gaffell. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen på 200 grader i 10 min.
  3. Skär kycklingfiléerna i små strimlor. Hetta upp en teflonpanna med lite oljespray och genomstek kycklingstrimlorna. Salta och peppra.
  4. Skär soltorkade tomater, basilikablad och oliver i mindre bitar, smula fetaosten grovt.
  5. Vispa samman ägg, mjölk, salt och peppar i en skål. Blanda kyckling, fetaost, soltorkade tomater, basilika och oliver, och sprid ut jämnt i det förgräddade pajskalet.
  6. Häll över äggstanningen och grädda pajen i mitten av ugnen på 200 grader i ca 35 min, tills den fått lite färg och blivit fast rakt igenom.

Där krossade jag milen

För första gången på väldigt länge tog jag mig upp på spinningcykeln och gav mig tusan på att jag skulle klara av milen. Det gick faktiskt mycket lättare än vad jag trodde trots att benen brann efter någon km. Hahaha, kommer kännas fint imorgon tror jag! Därefter 10st tunga magövningar så det lär kännas också, avslutade med en fin 1,5min planka. Den tiden ska ökas allt eftersom tills hela kroppen skakar!! Att det gör ont i varenda muskel ser jag bara som något positivt, då aktiveras dom och det händer något. Det går över men just när det händer vill man bara sluta från början tills man lyckas tänka om och vända det till något positivt. Heja!
 
Nej, dags att ladda för att puscha alla fantastiska ryttare som ska till fysträningen kl. 16.00!

Rödsvart for life!

Denna outfit skulle jag inte tacka nej till... Nya västen från Schockemöhle sports måste jag bara införskaffa när pengarna finns (typ nästa år, hahaha! Tufft liv som hästägare..). Rödsvart kan aldrig bli fel! ;) Alla produkter hittar ni på charlies.nu :)

Träning för Pia Eriksson 15/3

 
Andra dagen på en träningshelg för Pia är det alltid mer banhoppning som står på schemat, inte mig emot ;) Vi red fram själva och började sedan hoppa fram på ett räcke med galoppbom framför (ett galoppsprång mellan) och sedan utökade till två språng emellan. Det är där vi har problem men det har blivit mycket bättre sedan förra träningen så lite utveckling har vi gjort! Det är bara att nöta bommar och hinder i fortsättningen när jag rider själv, det ska till slut sitta som att vi aldrig gjort något annat! Detaljerna gör skillnaden. Sedan checkade vi bara av några linjer innan vi till slut hoppade banan. I början av lördagen sa jag att vi inte riktigt var igång hoppmässigt så ville inte maxa men han kändes så fantastisk fin under söndagen så i samråd med Pia kunde vi höja upp inför banhoppningen.
 

 
Jag tror det här var vår bästa hoppträning hittills! Visst, han slår i vissa bommar, jag var tvungen att lägga en volt för att rätta galoppen och han rev ett räcke. Men den känslan jag hade är oslagbar. Tillsammans med Lucifer kände jag att vi var oslagbara och båda gick in i banan med ett sådant självförtroende så allt kändes så lätt och roligt! Det är det här allt arbete under 2års tid har kommit fram till; banhoppning på 85-100cm med styrka, samarbete, energi och självförtroende. Jag svävar fortfarande på rosa moln!

Gårdagens gympass

Nya övningen jag testade igår, eller jag utvecklade en gammal. Det bilden visar är den övning jag har kört ett bra tag men den har börjat kännas för lätt på slutet. Så jag la även upp fötterna på en bänk för att göra den tyngre och oj så bra det tog! Gäller att våga förändra för att våga utvecklas!
 
Känner mig väldigt stark för stunden i överkroppen, dock tycker jag att ryggen (som utvecklingen gått spikrak upp för) står still och än hur mycket jag sliter händer det ingenting. Tror jag måste försöka hitta nya övningar, chocka musklerna och se om det kommer till en utveckling igen. Armarna och axlarna fortsätter bara att ta tyngre vikter, likaså bröstmusklerna. Kämpa på!

Nyheter på bubbleroom

Alla kläder finns att köpa på bubbleroom.se!
 
Ååh, så farligt det är att surfa runt och hitta en massa nyheter! Bubbleroom är nog den webbshop där jag handlar mest träningskläder; kvalitén är utmärkt och allt är så otroligt snyggt! Själv så blir jag bara mer motiverad till att ta i det lilla extra på gymmet och jag har snygga träningskläder. Självklart så ska det matcha också, som den dressyrfjolla jag är ;) Nästa lön kanske det blir lite internetshopping då...

Flygande starke jacob

 
God morgon tisdag!
Idag väntas ett härligt överkroppspass på gymmet, ska bli härligt att få göra så armarna skakar av utmattning ;) I eftermiddag blir det hoppträning för Camilla, förhoppningsvis markarbete så vi inte kör totalt slut på hästarna efter helgens träningar.
 

 
Flygande starke jacob

 4 Portioner

  • 3 dl okokt basmatiris
  • 1 hel grillad kyckling (eller ca 700 gram kycklingfile)
  • 75 g kalkonbacon
  • 2 bananer
  • 4 dl lätt matlagningsgrädde 4% fett
  • 1 dl chilisås
  • ½ dl naturella jordnötter

Tillagning:

  • Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen
  • Rensa kycklingen från ben och skinn så att du bara får köttet kvar. Fördela kycklingen i mindre bitar.
  • Strimla kalkonbaconet och skiva bananerna. Blanda matlagningsgrädden med chilisåsen i en bunke.När riset är färdigkokt, bred ut det på botten av en ungsform.
  • Fördela kyckling, kalkonbacon och bananskivor över riset.Häll över chilisåsblandningen och toppa med jordnötterna.
  • Tillaga i mitten av ugnen på 225 grader i cirka 15 minuter.
Här är receptet på maten jag gjorde igår ur boken "Muskelmat". Jag som älskar flygande jacob blev riktigt glad att hitta ett nyttigare recept som hjälper mig till muskelbyggandet!

Välkommen sumo squats

Bild lånad från denna sida.
 
Härligt benpass idag med mycket tryck och där jag vågade testa nya övningar. Bilden visar Sumo squats som jag inte vågat mig på förut men testade idag och det är bland de värsta jag varit med om! Här snackar vi kontakt med rumpmusklerna och allt från midjan och ner darrade rätt fint efter 3set på 60kg. Underbar känsla! Har känt ett tag att benpassen inte riktigt gett det jag velat men efter idag kände jag mig otroligt nöjd! Att våga förändra och testa nya saker tror jag är nyckeln till framgång! 

Sluta gå runt och prata och fråga istället

 
Tidigare så tyckte jag verkligen inte om måndagar; det kändes otroligt drygt att börja om med vardagarna och lämna den fantastiska helgen bakom mig. Idag tänker jag inte längre på det sättet, idag älskar jag måndagar! Att få komma in i rutinerna, få dagarna att gå ihop med allt som jag gör och inte låta timmarna flyga iväg av att slappa på helgerna. Idag tar jag nya tag också, all min energi är tillbaka så nu blir det till att köra igång träningen till 110% igen i största möjliga mån och tänka på kosten.
 
 
Två olika kroppar, lika vackra. Men jag eftersträvar den högra, jag vill vara vältränad och stark och känna att jag fixar allt som livet har att erbjuda. Jag skulle inte passa som smal utan muskler, vissa gör det medan andra inte gör det helt enkelt. Vilken tur att vi alla är olika. EDIT. Ber om ursäkt om folk trott att jag uppmanat till att undervikt skulle vara något bra. En ohälsosam vikt är självklart inget bra utan vi ska alla sträva efter att må bra med vår kropp. Svårt att hitta en bra bild på en smal kvinnokropp men förhoppningsvis ger dessa 3 bilder en klarare syn på vad jag menar!
 
Nu vill jag bara göra en sak klar för alla. Jag tränar och tänker på kosten för att bygga muskler och få en vältränad/muskulös kropp. Inte för att bli smal och gå ner i vikt. Jag svälter mig inte, jag äter mer än någonsin. Jag övertränar inte utan lyssnar på kroppen och planerar in vilodagar för återhämtning = musklerna byggs upp. Jag ska delta i en av Sveriges tuffaste hinderbanor. Hur skulle jag kunna ta mig igenom den om jag inte bygger muskler? Sedan vill jag bara säga en sak till; sluta gå runt och diskutera andra människors liv och val, gå och prata med dom istället och fråga hur dom tänker! Då får ni svar direkt och slipper fundera. Ni får gärna komma och prata med mig om ni undrar över något.
 
Om jag hade velat blivit smal och liten har jag väl inte varit nöjd över detta resultat? Liten blir stor och stark!
 

Lugn och härlig måndag

Foto: Rebecka Borg, våren 2013. Tänk vad tiden går fort!
 
Jag svävar fortfarande på moln efter helgens träningar. Tänk så långt vi har kommit på 2års tid! Idag blir det en promenad med Lucifer, just för att han ska få ta det lugnt och låta musklerna återhämta sig + att vi har hoppträning imorgon också. Lite dålig tajmning men det verkar som det blir mest markarbete imorgon då alla som ska vara med hoppade i helgen. Jag håller tummarna för det! Det kan aldrig bli för mycket markarbete, det är trots allt ridningen mellan hindrena som är avgörande hur högt man kan hoppa. Jag ska även hålla dressyrträning för min elev i eftermiddag så det blir lugnt och skönt efter jobbet. 
 
Ikväll ska jag testa en ny maträtt ur boken "Muskelmat", receptet kommer ut här sedan! 

Piaträning dag 14/3

 
Vilken fantastisk bra och rolig träningshelg det har varit! Jag känner att vi har tagit ett stort kliv framåt i rätt riktning i hoppningen och det är så roligt att höra från Pia att hon tyckte likadant. Första dagen mycket markarbete med och utan bommar. Väldigt nyttigt och roligt att börja första 45min att bara jobba utan bommar och få hästarna lösgjorda, känsliga för hjälperna och tips på övningar för att jobba på galoppen (som är den gångart man jobbar mest med för en hopphäst). Därefter lydnadshoppning på långsidan med 3 små räcken; att få till rätt antal galoppsprång. På filmen kan man se när vi rider på 5 och när vi rider på 6st. Därefter 5,5an och på slutet en liten bana. Lite taktiksnack får ni även se och höra efter att en väg inte blivit riktigt som den skulle.
 

 
Jag är otroligt nöjd med Lucifers insats under lördagen. Jättefin i markarbetet, lyssnade på minsta lilla, var taggad, hoppglad, positiv och tyckte att allt var otroligt roligt. Riktigt bra början på helgen, jag låter filmen tala för resten :)

Äntligen träning igen

Foto: Josefine Gidlund
 
Äntligen är helgen här och det är dags för Piaträning! Ska bara packa klart det sista och sedan åker jag ut till stallet; fika med bästa gänget, mocka, fixa hästen, harva ridhuset, träna och sedan ikväll ser vi på melodifestivalen finalen på stallet med storbild och hamburgebuffé. Känns som en riktigt bra lördag det här, bara att sätta fart! Förhoppningsvis kommer film från träningen sedan!

Teori med hopplära

Foto: Josefine Gidlund
 
Vilken bra kväll jag har haft med mina elever! Första gruppen hade teori; hopplära. Trots att jag är mer dressyrryttare så tycker jag att hoppning är otroligt roligt och framförallt finns det så mycket att lära och det är roligt att lära! Mycket snack om ryttarens utbildningsstege, olika hindertyper, att tänka på i anridning, vad man ska tänka på vid banbygge och så fick eleverna själva testa att rita upp egna banor, både en lätt och en svår. Det är det här som är så fantastiskt med ridsporten och hästarna; man blir aldrig fullärd och bara man vill kan man lära sig något nytt varje dag! Tror att jag ska börja läsa en av alla hästböcker som står i bokhyllan och fylla på kunskapsförrådet och få ännu mera inspiration!
 

Jobba på flåset

Foto: Josefine Gidlund
 
Dagens pass på gymmet blev löpbandet 5km högt tempo. Flåset kom upp riktigt bra, mjölksyran började komma man jag sprang tamejtusan den sträcka jag tänkt. Sista 100m kändes det nästan som jag kunde fortsätta ett tag till, men när tiden är knappt så nöjde jag mig med det jag tänkt. Därefter fick magen ett rejält styrkepass och jag fick riktigt bra kontakt med alla muskler. Heja heja!
 
Har lagt om mina pass lite, och jag tycker att jag får bättre effekt av träningen nu än tidigare. Pass 1 ben + rumpa, pass 2 kondition + mage och pass 3 armar, rygg + bröst. Med det här upplägget känner jag att jag kan ge ännu mer energi och faktiskt utvecklas under träningen och bli starkare. Ska bli spännande att se vad som händer med kroppen! Nu är det bara och ladda om för kvällens jobb i ridhuset!

Mycket träningar inplanerade i vår

 
Äntligen är vi igång igen och det även alla träningar. Från vecka 12 börjar hoppträningarna för Camilla på tisdagar (jämna veckor) och från vecka 15 så är dressyrträningar för Camilla inbokade varje tisdag fram till vecka 21. Så tisdagar kommer att bli träningsdagen nr. 1 för vår del! Många andra träningar utöver Camilla är det också; till helgen är det hoppträning för Pia Eriksson lör-sön och 28/3 ska vi äntligen få dressyrträna för Ida Hellström. Sedan ska jag testa rida för ytterliggare en person från klubben och se om det kan bli ett bra kompliment till övriga. Vilket fantastisk vår vi har framför oss! Bara att ladda för första stora tävlingen som är 12/4 uppe i Umeå.

Första träningspasset för veckan

Första träningspasset på veckan! Igår blev det en vilodag med tanke på allt jag hade att göra så kändes dumt att stressa mer i onödan utan en vilodag passade perfekt. Idag blev det armar och rygg som fick jobba hårt, inte lika bra tryck som jag brukar ha men jag är ändå nöjd med min insats. Innan jag jämförde en bild från idag med en äldre i typ samma position kände jag att jag inte kommit så långt som jag velat i träningen. Men nu när jag ser bilderna bredvid varandra inser jag vilket hästjobb jag gjort rent ut sagt! Jag är otroligt nöjd med vad jag presterat och mer ska det bli!
 
Idag är jag min egna inspiration till att fortsätta kämpa. Vissa dagar får man höja sig själv till skyarna.

Idag dansade vi fram

Foto: Josefine Gidlund
 
Min ponny alltså, det finns inte ord!
Efter gårdagens totala damputbrott ute så tänkte jag att ett rejält dressyrpass är precis vad han behöver. Från början var han loj och lång, mest på grund av att jag inte riktigt fick till sitsen och ridningen. Samma sak när jag började jobba nedsittningen men efter 5min så lossnade allt, vi dansade fram tillsammans. Övergångar skritt - trav och trav - galopp, länga traven, korta traven, volter och mellantrav. Det flöt på så bra så jag fortsatte med öppna, sluta och mera mellantrav. Där kom en ännu bättre känsla. Jag är så kär i min fina ponny!
 


Övning jag gjorde i början finns här nedanför. Otroligt bra för att lösgöra hästarna och få dom kvick för hjälperna. Dessutom får vi ryttare hjärngympa då det händer väldigt mycket på korta sträckor.
 
Börja nerifrån och rid uppåt så att säga på 8-volten (10-12m volter). Vänd vänster, vid röda stjärnan flytta undan för innerskänkel. Vid gröna läng ut traven. Vid blåa samla ihop traven några steg och fortsätt sedan i arbetstrav. Samma sak åt andra hållet.
Jag bytte sedan ut att jobba galoppfattningar; trava till gröna stjärnan, galoppfattning, ett varv på volten och sedan avbrott vid blåa stjärnan. Byt volt och gör samma sak åt andra hållet. Bra för att stärka galoppen med mycket fattningar och små volter! 

Lucifer

 
Lucifer är en maxad D-ponny på 147,5cm som jag köpte från ridskolan 15/1 2013. Till ÖOR kom han 2003 och för mig var det kärlek vid första ögonkastet. Sedan dess har vi hållit ihop. Lucifer är en ponny med glimten i ögat, alltid glad och positiv till arbete och vill alltid göra rätt. Trots hans arbetsmoral har han en räv bakom örat och tvekar inte att busa till vardagen för mig. Hellre en glad ponny med lite humor än en ponny som tappat livsgnistan och knappt lever. Mamma kallar han för "Emil i Lönneberga", många andra kallar han för "Buffalo Mulle". 
 
Han är utbildad Msv C dressyr, 1m hoppning och är under inkörning. Det är dressyren vi satsar på och har som mål att under 2015 rida Msv C på godkända procent och ha roligt tillsammans!
 
Foto: Josefine Gidlund
 
Foto: Henny Hellström
 
Foto: Josefine Gidlund
 
Foto: Josefine Gidlund
 

Effektiv måndag

 
Dagen har gått i hundranittio knyck och jag har känt mig otroligt effektiv. Jobb 8h, extrajobb 1,5h, handlar, ridit min galna ponny, mockat hagen, T-sek möte och avslutat med att diska bort all disk. Måndagar är bra till det; att vara så effektiv som möjligt så att resten av veckan kan bli lite mer bekväm ;)
 
För att förklara min galna ponnys upptåg.... Jag tänkte ta en lugn joggingtur runt travstigen bara för att han skulle få röra på sig efter gårdagens hoppning men Lucifer hade helt andra planer. 3 gigantiska luftsprång varpå en nära att vi hamnade i diket och på slutet kunde han inte skritta hem utan taktade hela vägen och gjorde försök till fler luftsprång. Han fick springa av sig en vända på dubbelbanorna men han skulle behöva ett rejält galoppass runt hägges. Nu får isen försvinna så ponnyn kan bli normal! Imorgon blir det stenhårt dressyrpass i ridhuset, förhoppningsvis kan han använda all energi på rätt sätt då.

Helgen som gått

 
Har haft en fantastisk bra helg där jag njutit i fulla drag av livet! I fredags blev det champions of rock på arenan och jag kan säga att det var längesedan jag varit på en sån bra konsert! På slutet lyfte taket och under mina favoritlåtar ryste jag, så bra! Lördagen spenderades på stallet med dressyrjobb där fokuset låg på traven och övergångar. Hade en riktigt bra känsla där styrkan börjar komma tillbaka! Sedan fick jag själv stå på marken och hålla i dressyrträning för min elev; det är så roligt när resultaten kommer och man kan hjälpa andra att nå framgångar!
 
Kvällen och natten var även den på ridskolan med HFA som anordnade tjejkväll. Mycket skratt bjöd kvällen på och det kändes som det blev väldigt lyckat. :) Hoppning på förmiddagen, mer om det i ett senare inlägg, och gymmet under eftermiddagen. Jag har hunnit med en hel del och nu tänker jag avsluta helgen med att mysa i soffan framför tvn och bara njuta av att ta det lugnt. 

Styrketräning & ridsport hör ihop

 
Jag har fått ny energi, ny motivation och redo att ta nya tag för att fortsätta min resa. Eller resa skulle jag faktiskt inte vilja kalla det, snarare livsstil. För det är precis vad mina två världar är; ridsporten och träningen. Att jag kan kombinera dom två utan problem och att dom faktiskt hjälper varandra gör det hela roligare. Den tid jag lägger ner på gymmet ger resultat i sadeln, och all den kraft och energi jag får från stallet använder jag bland vikterna. Just nu älskar jag verkligen mitt liv, den satsning jag har valt att göra och jag ser fram emot blod, svett och tårar men även framgång, resultat och skratt. Det går hand i hand och jag kommer ge 110% för att nå de resultat jag vill nå. Jag ser fram emot varje utmaning, att sätta nya mål och att växa som person (inte bara rent muskelmässigt). Det här året kommer bli mitt år, det känner jag på mig! Därför har jag gjort om bloggen, för att ladda om på nytt och fortsätta kämpa tillsammans med min bästa vän!

RSS 2.0