Paret Lindgrens vigsel

 
Här är ett par favoriter från Maria och Johans vigsel. Är faktiskt riktigt nöjd med bilderna med tanke på att jag jobbade helt manuellt med kamerans inställningar och utan blixt och ändå lyckas leverera riktigt skarpa bilder! :D Mina favoriter är den första som är stunden just innan vigsl och den sista på brudbuketten, vilken/vilka tycker ni mest om?

Paket på väg hem!

 
Woop woop! Ett paket är på väg hem till mig från denna hemsida! :D Klicka på bilden för att komma dit!

Dag 1 av helvetesveckan

Behöver jag säga att det blev total kaos?
  • Anländer till arenan och vi kommer inte in på grund av att larmet strular. Det har inte strulat ens litegrann under hela sommaren förrän idag då jag var med. Bara att köra vidare och hela dagens planering är rubbad.
  • Åker på upplärning med en sommarvikarie, lyckas under 10min sätta igång 3 larm. Bra jobbat.
  • 15min senare är jag nära på att sätta igång nästa larm.
  • Lovar 2 andra sommarvikarier att vara på plats 10.00. Kommer dit 10.30 då det blev kriskörning + biltankning + strulet med tidigare upplärningen...
  • Hinner endast 1 av de 3 ställen jag skulle hinna på tiden innan jag ska plocka upp kusin igen...
  • På grund av all stress blir magen en stenhård ballong och i 3 timmar går jag runt och ser gravid ut på jobbet. Magsmärtorna är ohyggliga vissa stunder så att jag inte ens kan gå rakt...
Trots alla missöden så är jag glad att jag jobbade med kusinen för vi hade grymt roligt! Ett exempel;
 
Jag ska skura sista golvet inne på toan och kusinen står och väntar med sopskyffeln.
Jag: Kolla vad jag brukar göra! *snurrar runt, gör ljudeffekter och ser allmänt störd ut*
Kusinens reaktion (chocktillstånd); Jaha.........

Min framtid, hur ser den ut?

Egentligen skulle inlägget handla om endast min framtid med hästarna men det blir svårt då det är så pass mycket som spelar in i livet så det blir ett inlägg om HELA min framtid. Helt beroende på vad som händer i livet så beror det på hur det blir med hästarna.
 
Just nu så vet jag inte vad jag vill göra med mitt liv och det skrämmer mig. Jag är livrädd att inte hitta rätt stig i livet som leder mig till fullkomligt lyckorus och får mig att älska allt i livet. När jag inte vet vad jag vill så kan jag inte göra något heller. Jag har många drömmar som jag vill uppfylla, vissa är arbetsrelaterade, andra är rena äventyr som jag bara måste göra innan jag väljer att bygga upp ett hem och familj och sätter mig till ro.
 
 
Jag vill tillbaka till Island. Jag vill uppleva detta fantastiska land igen och förhoppningsvis kan jag hitta ett arbete som gör att jag får möjlighet att återkomma till Island i alla fall varannat år. Landskapet, kulturen, människor och framförallt hästarna är något jag kan sakna otroligt mycket. Island ligger djupt i mitt hjärta och kommer alltid att göra det.
 
Jag vill åka på fotoresa till Kenya. Det har varit en dröm sedan jag började med fotografi och sedan jag sett bilder från Kenyas fantastiska landskap med otroliga djur och färger så är det en dröm jag aldrig kommer att släppa. Jag vill uppleva allt som har med Kenya att göra; kulturen, badstränderna, landskapen, djuren, maten, ja allt! En dag ska jag åka dit, en dag.
 
Jag vill hitta ett arbete som jag verkligen brinner för och känner passion för. Ta det nu inte som att jag inte trivs på Brux, för det gör jag verkligen! Jag har världens bästa chefer som verkligen uppskattar mig och mitt jobb och är inte rädda för att berätta det gång på gång. Att jag dessutom skulle få den absolut bästa, roligaste och knasigaste arbetskollegan bara sådär är jag otroligt tacksam för. Oavsett hur nere man är plockar hon upp mig direkt och får mig alltid att skratta! Att vi dessutom är världens bästa team och kan läsa varandras tankar är en storr bonus.
Men jag vill inte hålla på med lokalvården hela livet. Jag vill hitta ett arbete som jag kan säga "det här kommer jag göra tills pensionen" och det är svårt. En massa tankar, idéer och förslag snurrar i huvudet men än är det inget som fångat mig till 100%.
 
Foto: Viktoria Westin
 
I framtiden kommer självklart hästarna att finnas med. Helt beroende på hur mina andra planer med livet infinner sig är avgörande på hur mycket tid som blir över för hästarna. Något som jag absolut är 110% säker på är att så länge Lucifer finns på denna jord kommer jag aldrig släppa honom. Aldrig, aldrig, aldrig. Han är luften jag andas och den jag älskar mest över allt annat.  Han är drömmen som blev verklighet.
 
ÖOR kommer jag aldrig att släppa. Det är mitt andra hem och människorna som finns där betyder alldeles för mycket för mig för att kunna lämna. Dom gör mig så otroligt lyckliga bara genom ett hej och bara finnas till. Än om jag kanske flyttar i framtiden så kommer jag alltid att komma tillbaka till ridskolan i Svedjeholmen. För mig finns det inget annat alternativ. Så länge jag bor kvar i Örnsköldsvik så kommer jag vara aktiv på ridskolan; antingen som elev, instruktör, alltiallo eller något annat. Mig slipper dom inte i första taget ;)
 
Som så många andra så drömmer jag om en egen häst. Det som sätter käppar i hjulet är självklart ekonomin. Utan fast jobb skulle jag aldrig ta chansen att köpa en häst för att sedan behöva sälja den några månader senare. Vid hästköp vill jag kunna stå som ägare tills döden skiljer oss åt. Sedan är ju stora frågan... kommer jag vilja plugga inom något år eller göra något helt annat? Då kommer jag tyvärr inte ha råd med egen häst men drömmen kommer alltid finnas där.
 
 
Inlägget kan verka något förvirrande men det är det för mig också. Jag har många frågor i livet som jag måste finna svar på innan jag säkert kan säga vad framtiden har att erbjuda. När jag vet så kommer det absolut att komma till er kännedom. Nu har ni i alla fall en liten bättre inblick i mina tankar kring livet! :)

Året hästival går av stapeln om 1 vecka!


Hästarna är hemma!



Äntligen är finaste hemma! Gick bara och slog armarna om hans hals, borrade in ansiktet i pälsen och drog fingrarna genom manen. Helt sjukt hur mycket jag har saknat honom, till och med tårarna rann av lycka för att han är hemma igen. Nu kan jag när jag vill med 5min bilfärd åka och krama om honom. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att spendera fredagkvällen på! <3

 
Fick i uppdrag att utfodra de hästar som står inne för natten (hovslagaren kommer tidigt imorgon) och passade självklart på att smyga ut i hagen till finaste hästarna. Är så glad att dom är hemma igen! :D

Middagsgäster

Bjöd hem Johanna och Annie på en 3-rätters middag ikväll! :) Hade absolut ingen aning om hur allt skulle smaka men litade på magkänslan när jag valde ut alla rätter. Och vet ni vad? Det blev så otroligt gott! Starka och tydliga smaker med ingredienser som smälte samman i munnen i ren njutning. Även mina gäster tyckte väldigt mycket om maten och självklart ger det en mersmak på att göra det fler ggr!
 
 
 

2 dagar tills du är nära igen

 
2 dagar kvar, sen är du hemma igen. Underbara älskade, som jag har saknat dig! <3

Fotografering av ett hoppsto och en varmblodshingst

 
Fotade bästa vännerna idag med pållarna, så kul att få fota regelbundet igen. Blir alldeles för sällan nu för tiden! Visst är det sjukt fina hästar?! Graphic och Annie ligger på 120-130cm nivå och Malin har gjort ett grymt jobb med varmblodshingsten Conrad. Visst är dom duktiga? :D Längst upp syns även Lennart, en av Malins hästar som hon har i träning på travet :)

Never give up on something you really want

weheartit.com

Du vackre svartvite springare


Funderingar under morgonkvisten

Under morgonen kom en hel del funderingar till mig, någon av er läsare kanske har bra svar på mina funderingar också. Då får ni gärna berätta.
 
Detta funderade jag på:
 
... kan en människa byta svettlukt? Jag tycker inte att jag känner igen min egna svettlukt längre...
 
... varför luktar svett så äckligt? Och till en föjdfråga; vad innehåller svett egentligen som gör att det luktar så vidrigt?
 
... varför vämer inte killar upp innan de styrketränar? Och när dom väl är inne på gymmet snackar dom mer med kompisen och vilar än dom tränar. Hur är deras upplägg där?

Awesome en helt vanlig söndagsmorgon

Tid 40.03 | Sträcka 6.01km | Kalorier 442
 
För ca 3 veckor sedan hatade jag löpning precis som jag gjort under hela mitt liv. Inte ens under fotobollstiden tyckte jag att springträningarna var roliga. Det var pest och pina rent ut sagt. För 3 veckor sedan skrattade jag när folk gav förslag på löpning som träningsform. Att jag idag, en tidig söndagsmorgon, skulle springa 6km på löpbandet på tiden 40min kunde jag inte ens drömma om. Då man bara blev anfådd att blotta tanken att springa tidigare till att göra detta resultat och känna att man klarar det då är man bannemej awesome. Jag är awesome.

Trött överallt och lite till

Vilken vecka! Sammy sön-ons, sålt hamburgare på sommarvågen torsdag, jobbat häcken av mig alla dagar + besökt gymmet mycket flitit. Inte konsitgt att man inte hinner eller orkar blogga... Förhoppningsvis är jag mer pigg på bildbomber och intressanta inlägg imorgon när jag sovit ut :)
 
Nu ska jag fortsätta njuta av Zorro som går på 3:an och avnjuta lite mörk choklad!

Dagens motion; fotografering!

 
Släppte Sammy på plan idag och fotade! Då värmen var äckligt varm så kändes det bäst för oss båda med lite lek, bus och fotografering istället för ridtur ;)
 
Vilka är sugna på bilder?! ;)

Tips på bra receptsida

Choklad- och ananasrutor, ni hittar bilden och receptet här!
 
Tips för alla er där ute som älskar att baka precis som jag! Denna sida älskar jag! Så mycket bra och underbart goda recept! Jag har testat på Silviakaka och Choklad- och ananasrutor och båda var lovely! Dock är silviakakan beroendeframkallande och jag har en i ugnen just nu... Mums!
 
Testa du också! :D

Uteritt med innehåll av bocksprång

 
Idag blev det uteritt! :D Fick sällskap av Cilla och Geisha då jag inte kan ridvägarna och känner inte att jag vill rida ut på han själv. Vi drog upp i skogen med totalt kravlös ridning! Travade, skrattade och pratade massa skit! På väg hem tog vi ett galopprace uppför en backe och dampsammy började tokbocka! Så skönt att verkligen bara släppa alla måsten, njuta av stunden och skratta järnet! Söthästen skärpte till sig så fort jag drog upp huvudet och galopperade ännu fortare efter lillskruttan!
 
Såna här ridturer behöver man verkligen! Det är gott för både knopp och kropp och man får helt ny energi! Så härligt att känna sig så pass trygg att man skrattar vid bocksprång på fler hästar! :D

Dressyr med skolorna och mer enkla byten

Finfina killen!
 
Igår blev det ett dressyrpass på banan. Värmde upp i låg form med serpentinbågar och volter där jag flyttade han undan för innerskänkel utåt. Han tyckte att det var rätt jobbigt att jobba så och bära sig själv men till slut så satt det! :D Tog lite galopparbete på volter och raka spår, lite grundarbete. Skrittpaus, därefter jobbade jag med öppna och sluta längs långsidorna. Gå in i öppna i början på långsidan, på mitten lägg en volt och resterande del av långsidan sluta. Det fungerade bra redan från början, lite jobbigt blev det en avslutade när han kändes fin för hjälperna och jag red som jag skulle. Självklart i båda varven! Efter gårdagens enkla byten kände jag att jag ville ta igenom dom ännu bättre och idag satt dom så bra! Bättre avbrott till skritt och mycket, mycket bättre igångsättningar! Han satte verkligen under sig och tog hjälpen direkt! Vissa ggr sköt han mig ur sadeln, så pass mycket satte han sig på baken! :D
 
Avslutade när jag var nöjd. Haha, knasbollen fick något ryck på slutet och blev rätt vid just ett hörn. For iväg, kastade sig åt sidan och tyckte inte alls det var kul att gå där. Så jag tog halvlånga tyglar och skrittade på en volt i hörnet tills han slappnade av :)
 

Lite för nära fönstret

Står och putsar fönster mitt inne i en buske på en hink. Inte världens bästa grund att ställa hinken på (ni förstår väl själva var det slutar?). Sträcker på mig för att komma åt längst uppe i ena hörnet på fönstret, hinken välter och jag ramlar rakt in i fönstret. Repect.

En fråga till er som har koll på träning

weheartit.com
 
En fråga till alla er där ute som tränar och har koll på kropp och knopp. Hur många ggr i veckan bör man springa och hur långt för att det ge och synas resultat? :)

Snurrar i huvudet av allt som händer

Det har hänt så mycket denna vecka så det bara snurrar i huvudet! I måndags gjorde jag första dagen som "mini-chef" över sommarvikarierna på Brux. Vilket betyder att det är mig dom ringer vid problem, slut på varor, funderingar, frågor etc. Även företagen som har vår lokalvård hos sig blir vidarekopplade till mig om de har frågor och funderingar. Det är även min uppgift att lösa problem om det uppstår knepiga situationer; såsom om någon blir sjuk eller om det kommer in mer jobb (företag som beställer in extrastäd). Nu börjar det gå in att jag har fått ansvaret, mina chefer litar på mig så pass mycket att dom utan att tveka ger mig uppgiften. Tycker att det var nyss jag började jobba åt Brux på sommrarna och ringde själv upp sommarchefen flera ggr i veckan, haha! Vilken tur att filidutten har tagit över det jobbet ;)
 
På denna vecka har jag gått klädd i klänning 3ggr. I onsdags var det möhippa för Maria = klänning (sjukt rolig möhippa! Första jag varit på någonsin så det var en rolig upplevelse!). I fredags hade jag min inflyttningsfest (som var awesome! Världens bästa vänner!) och igår fick jag som sagt äran att fota Maria och Johans bröllop och jag var gäst = klänning. Haha, känns något ovant såhär i efterhand men kul att man får ha lite finare kläder ibland också. Inte bara arbetskläderna och stallkläder ;)
 
Avslutar denna vecka med att först fått äta middag hemma hos föräldrarna (grillad oxfilé, mums!) och nu ska jag slappa som man bara kan efter en tuff vecka i soffan! Börjar en film kl. 21.00 på kanal 5 som jag tänkte börja se i alla fall. Talladega Nights heter den, verkar rätt bra så jag hoppas att den är det också! :)

Mr Lindgren och Miss Nordin blev paret Lindgren

 
Fick igår vara med under paret Lindgrens bröllop som fotograf och gäst. Det var underbart vackert hela dagen igenom. Från den pirriga stunden innan vigseln, den vackra ceremonin, fantastiska brudparseskorten till middagen och festen. Känner mig otroligt hedrad när brudpar väljer mig som fotograf till deras bröllop! Det är bland de mest fantastiska som finns att fota! :)

Första dagen med Samiron

Fin, fina Sammy!
 
Idag var första dagen av 4 som jag ska ta hand om Samiron då Ramona är utomlands :) Tog ett pass på ridbanan för att känna igenom honom och se hur mycket ridning som är kvar i mig efter några veckors uppehåll, hahaha... Det kändes riktigt bra! Han är så otroligt välriden, positiv och trevlig häst så för mig var det bara att koncentrera mig på min egna sits och ridning så gick han som en klocka! Måste ändå säga att det inte bara är att sitta och åka; glömde jag ytterhjälperna föll han ut,, glömde jag skänkeln för en stund slog han sig fri och hamnade jag på andra tankar slog han sig fri och stod och studsade på stället istället. En mycket bra häst för mig att rida med andra ord! Längtar redan efter imorgon! :D

Peka finger är inte så roligt

Står och moppar golvet med hög musik i öronen så att inget annat hörs och tittar upp. En man tittar rakt in i ögonen på mig och jag ser hur munnen rör sig. Jag tar av mig hörlurarna och ger han en frågande min. Karln skrattar, pekar på mig och vänder sig om och går iväg. Hans arbetskollage skrattar också och går iväg åt andra hållet.
 
Bara jag som inte förstod något där?

Inspiration, motivation, känsla

 
weheartit.com
 
Skillet – Awake -  Listan som hörs i mina hörlurar på löpbandet!

Dagens äventyr

 
Roadtrip till Sundsvall och Ikea blev dagens äventyr! En spegel och ett skrivbord blev inhandlat + lite små saker som är välbehövliga :) Skulle egentligen ha ätit middag med bästa vännen efteråt men han blev inkallad på jobb. Känns lite smått tråkigt att han är borta 4 dagar/vecka nu i sommar. Usch, jag som trodde att jag skulle få träffa han ofta nu när han inte är uppe i Vännäs och pluggar. Förhoppningsvis går dagarna fort!
 
Kvällen spenderas i soffan! Ska lyxa till det med jordgubbar och vindruvor ikväll! Kanske en chokladbit också? ;)

Amanda Jenssen

 
Vi for in till stan för 7/7 igår och lyssnade på Amanda Jenssen :) Riktigt duktig var hon och tur med vädret hade vi också! Gillar verkligen detta evenemang, så mycket folk och riktigt bra stämning var det!

Upphovsrättslagen

Alla fakta, citat och bakgrund till denna text är hämtade från wikipedia, bildombudsmannen och från Fotograf Lennart Hansson.
 
Upphovsrättslagen gäller inte enbart fotografier utan även musik, film, målningar, böcker, kartor, teckningar etc. Man kan säga att det som framställt estetiskt och konstnärligt går under upphovsrättslagen. Dock är det lite mer komplicerat, ALLT verk räknas inte in. Läs mer genom att klicka på "wikipedia" ovan för att komma till faktatexten. 
 

 
"När du lyfter kameran och avbildar något, som ej är skyddat mot fotografering enligt lag, skyddas du och din bild av Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Må sen vara om du lyfter din kamera i inre Guinea där du träffat på utomjordingar eller fotograferar faster Agatha i syrenbersån." Citat från Lennart Hansson.
 
Lennart förklarar upphovsrättslagen med fotografi på ett enkelt och mycket förståligt sätt utan en massa krusseduller och svåra ord. Ta er tid att läsa igenom den så får ni genast 100% mer förståelse för lagen. Ett citat till från hans text; "Så fort bilden används till något som inte avtalats skall nytt avtal tecknas och ny ersättning utgå till dig som upphovsman." Det gäller vare sig du säljer en bild till ett företag som vill använda bilden i 3 tidningar och sedan fortsätter trycka upp den i fler exemplar än avtalet säger eller då man fult sagt snor upphovsmannens (fotografens) bild rent av och publicerar den utan tillstånd. 
 
Men räknas det då bilden inte är känd internationellt och inte har dragit in några pengar? JA, självklart räknas det in. Bilder som inte betraktas som verk skyddas av lagen 50år efter fotografen avlidit. 
 

 
Kikade in på bildombudsmannens sida där man kan ställa frågor om just upphovsrättslagens innebörd och hur man ska gå till väga när någon snor ens bilder och publicerar utan tillstånd:
 
"Fråga: Jag behöver råd, hur ställa mig till ersättning för stulna bilder.
Som fotograf har jag tagit bilder för en restaurangs räkning för att läggas ut på restaurangens hemsida.
I dag kom ett mail till restaurangen med kommentaren, ni kanske vill se vad jag skriver om er på min blogg? samt en länk till bloggen. Där finns, förutom textmassa, två av mina bilder, de bilder som ligger på restaurangens hemsida.
Skall någon använda sig av mina bilder, oavsett till vad, så vill jag få betalt för mina bilder.
Hur går jag tillväga på bästa sätt?
För att säkra "bevis" har både jag samt en av mina vänner tagit printscreen av både mail samt blog och sparat ner.
Tacksam för hjälp 

Fakturerar bloggaren

Svar: Det är bloggaren som tillgängliggjrot bilden som är ansvarig och skall betala för användandet. Sänd faktura. Har du problem få betalt återkom. Frågan och svarets källa.
 

 
Kort och gott. Från och med nu kommer alla bildstölder att faktureras och det är inte små summor vi snackar om nu heller. Jag kommer att gå efter den rekommenderade prislistan hos "Svenska fotografers förbund" + på det tillkommer moms. Dags att tänka efter nu kanske?
 

Hästvakt hela helgen

 
I helgen har jag ansvaret att åka och titta till ridskolehästarna så att dom mår bra och att alla finns på plats. Ska bli spännande att se deras grupperingar (om det är annorlunda nu på bettet eller ej) och se hur tjocka dom har blivit. Framförallt ser jag fram emot att träffa prinsen! :D

Kan man göra så mycket på en dag?

Solnedgången och utsikten från min lägenhet ikväll! :)
 
Shit, vilken dag! Smått kaos på jobbet, trevlig fikastund med mamma, matshopping med pappa och resterande tid av dagen har spenderats med bästa Annie! Vi gick ut och åt en jättegod middag på Asia Thai Palace, sedan bio "Ice Age 2" (klart sevärd film!) för att efteråt avsluta med "War horse" hemma hos mig :) Känner att jag behövde denna kväll; bara koppla av med en av bästa vännerna och slippa tänka på allt annat.
 
Såg att jag fått några kommentarer ang. inlägget om bildstölderna. Eftersom blogg.se har fixat en smart funktion som gör att man kan svara direkt på kommentarerna så har jag gjort det. Så fort jag har tid kommer jag sätta mig ner och försöka förtydliga hela upphovsrättslagen så att alla vet hur den fungerar.

Our lovely ladies

 
Har alltid tyckt att det varit svårt att fotografera hästar som bara står och betar men den här gången tycker jag att jag fick till riktigt bra bilder! :D Vad tycker ni? :)

Andra paketet är hemma!

 
Mitt andra paket kom igår! 2 mindra bakformar som är 15cm i diameter + en mini palett för att kunna göra tårtorna ett snäpp snyggare! Lycka! :D

Hur svårt ska det vara att förstå?!

Jag trodde inte att jag skulle behöva bli arg en gång till. Tycker att jag gjorde det klart förra gången men tydligen förstår inte alla. MINA BILDER ÄR STRÄNGT FÖRBJUDNA ATT TA, FÖRÄNDRA, REDIGERA, PUBLICERA UTAN MITT TILLSTÅND!
 
Hur svårt kan det vara?! LÄGG NER! Att stjäla en bild är ett brott mot upphovsrättslagen! Det är lika illa som att gå in på Gallerix, ta en av deras bilder och vandra ut därifrån. Jag vill inte behöva skriva ut en massa text som förstör bilderna bara för att vara säker på att ingen tar dom. Va fan. Skärp er.
 
I fortsättning kommer jag inte vara snäll längre och be de skyldiga ta bort bilderna. Jag kommer att vara rosenrasande så att det kanske går in för en gångs skull..

Uteritt med Ramona, Geisha och Samiron

Foto Ramona Harlin, sommaren 2010
 
Vilken underbart härlig ridtur! :D Vi drog ut i skogen på 1 timmes tur, inget seriöst överhuvudtaget. Ibland är det bara så skönt att slippa tanken att rida hästen i en trevlig arbetsform och bara låta den välja tempo och form själv. Mycket trav, galopp och bus som verkligen gjorde min dag! Vet ni vad det bästa är? 15-18 augusti har jag ansvaret för Samiron! Kommer bli awesome att få pyssla om en häst igen och träna dressyr! Då ska jag se till att jag har någon med mig som kan fota så det blir lite bättre bilder än de som är 2 år gammla ;)

Besökte stona på sommarbete

 
Sneakpeak från dagens tur till stona i beteshagen! :)

Tjuvtitt på Hööks höstkollektion

Bildkälla, Cecilia Konvalina
 
Klickade precis in mig på en sida och fick se Hööks höstkollektion -12! Dessa träns är så äckligt snygga så jag vet inte om jag kommer kunna hålla fingrarna i styr när dom kommer ut i butik... Och det är bara 2 veckor bort tills allt går att köpa! Fler bilder från kollektionen finns om ni följer länken! :D

Uteritt med storgrabben

 
Woop woop! Ikväll åker jag iväg på en härlig uteritt med denna grabb! :D Håller tummarna för att vädret håller i sig så kommer det bli en underbar ridtur! Mycket skratt och massa struntprat blir det också med Ramona! Bilder kommer förhoppningsvis ikväll!

Euphoria


Paket från cheval

 
Äntligen fick jag hem mitt paket från Cheval ridsport! :D Enda sedan pikén kom ut har jag suktat efter den och när den hamnade på rea kunde jag inte hålla fingrarna i styr.. Lyckan är total!

Styrkepass på Brux

Brux.se
 
Har spenderat kvällen inne på gymmet! Spinningen blev tyvärr inställd så vi får se när dom tänkt köra nästa gång! :) Åkte till gymmet med Julia, det blev 1km powerwalk, 2km jogging och sedan varva ner några minuter. Redan där svettades jag som en gris och jag njöt av varje sekund! Resterande tid tillbringades med styrkeövningar både med och utan maskiner. Vet en som kommer att ha träningsvärk imorgon...
 
Nu ska jag göra te och njuta av so you think you can dance! :D

Dags för er att börja bestämma

Foto: Viktoria Westin
 
Nu när ridskolehästarna har tagit sommarlov på riktigt och även jag har nästan tagit helt sommarlov från hästarna så vet jag inte riktigt vad jag ska fylla bloggen med.
 
Vad vill ni läsa om? Åiktsinlägg om hetdebatterade ämnen både i och utanför hästvärlden? Hur min framtid med hästarna ser ut? Bildbomber? Fototips? Mina tankar kring min träning och kost?  Ni läsare får nu vara med och bestämma vad inläggen ska handla om! :D

Fler bilder från betessläppet

 
Lite fler bilder från betessläppet! :D Kommer slänga upp några i taget ju längre jag kommer i arbetet med bilderna :) Av någon anledning kommer Lusen vara med på bild i varje inlägg...

God morgon!

Ledig idag så passade därför på att sova ut :) Tog en härlig powerwalk innan frukost och nu blir det till att försöka göra klart alla bilder från Umeå innan jag gör något annat. Det är väl nackdelen med detta jobb, allt efterarbete... Men är jag snabb tänker jag spendera resten av dagen ute i solen! :D

Utvärdering kickboxningen

Ååh, jag är helt fast i denna underbara träningsform! Roligt, lagomt klurigt och väldigt peppande! Du får ut alla aggressioner och sedan är det bara ge gärnet i ett lyckorus! Jag kommer absolut att fortsätta med kickboxning hela sommaren ut i alla fall, sedan får vi se om jag får ledigt från andra aktiviteter på tisdagarna så jag kan fortsätta ;)

Dags för kickboxning

brux.se
 
Dags att byta om och dra till Brux för kickboxning! Undrar hur död jag kommer vara sedan...

Bildbomb från hippologum


Träning i veckan!

Veckan för mig kommer att se ut såhär:
 
Måndag: Promenad 1h
Tisdag: Kickboxning
Onsdag: Hårdrocksspinning
Torsdag: Ridpass
Fredag: Simning
Lördag & söndag: Powerwalk + styrkeövningar
 
Haha, får se hur det gått i slutet på veckan ;) Dock är det osäkert på tis och ons då det knappt är några anmälda till dom passen :( Annars får jag hitta på något annat, siktar på att hålla till i Brux lokaler i alla fall!

Älskade vänner

weheartit.com
 
Känslorna stormar och allt snurrar i huvudet. Helt plötsligt går det upp för en vilka vänner som betyder lite mer än andra. Och för att dessa underbara människor ska veta hur mycket dom betyder för mig kommer jag att skicka ett personligt meddelande till var och en. För mig är det otroligt svårt och jobbigt att öppna upp hjärtat totalt så det kommer att ta tid. Men jag ska göra det, för att dom ska veta hur uppskattade, underbara och älskade dom är. Vissa meddelanden kommer bli svårare än andra att skriva. Men varenda en ska skrivas.

Ändringar i designen

Lite ändringar har blivit i designen! Bakgrunden är grön och bilderna i headern är utbytta till mer aktuella. Känns lite somrigare med grönt! Tryck F5 om ni inte ser förändringen. 
 
Gillar ni det? :D

Dagens fotografering på hippo

Det har gått kalasbra på dagens fotojobb! Trots mulet väder på förmiddagen och stark sol efter lunch så fick jag riktigt bra bilder som jag hoppas att även ryttarna gillar :) Förhoppningsvis hinner jag få upp bilderna på Equipe imorgon eller på tisdag!

Miss you like hell

weheartit.com
 
Jag saknar, jag saknar, jag saknar dig dig dig. 

Mot hippologum

Dags att packa ihop all utrustning och styra bilen mot hippologum och deras nationella dressyr! Woop woop! :D
 

RSS 2.0