Skaffa dragkrok?

Annie om Inget tävlande i år:
Hur mycket kostar det att köpa en dragkrok till bilen då? :) Det fick vi göra med vår Audi, annars hade vi inte heller kunnat dra. Vissa bilar kan man göra så med, andra har det imonterat ;)
Självklart har jag redan tagit upp den frågan med föräldrarna men dom blånekar. Pappa anser att det kostar för mycket för något som knappt kommer att användas då det är hans bil som är aktuell. Lilla "Rufus" orkar knappt en släpvagn skulle jag tro... Haha, så då är det bara att glömma att lill-bilen kommer att orka ett släp.

Kommentarer
Postat av: henny

kan du inte be någon köra och du sitter bredvid? :)

2011-04-26 @ 21:59:02
Postat av: Michelle

Vilken härlig header:)

2011-04-26 @ 22:09:09
URL: http://ponnybrudarnaa.blogg.se/
Postat av: Hästcentralen

Hej!

www.Hastcentralen.se söker team ryttare! Hästcentralen är en nystartad webbsida där du kan annonsera ut hästar och hästutrustning! Vi letar efter fyra aktiva tävlingsryttare inom alla grenar och åldrar. På såväl ponny som häst. Dessa ryttare kommer att sponsras med en del utrustning mot att de gör reklam för webbsidan. Ryttarna får också gärna engagera sig i Hästcentralens blogg, som kommer startas upp när team ryttarna är utvalda, där kan de bland annat berätta om hur det gått för dem på tävlingsbanorna! Är du intresserad? Maila info om dig och din häst, vilken gren ni håller på med, vilken nivå och vart i landet ni bor. Sista ansökningsdagen är 31 maj.

Mvh,

www.Hastcentralen.se

[email protected]

2011-04-27 @ 11:45:24
URL: http://www.hastcentralen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback