Underbara helg

Från Rosenström-kvällen
 
Välkommen helg! Har sovmorgon båda dagarna, underbart! Imorgon vankas bröllopsfotografering, ridning av Wazoo och fest på kvällen. Känns lite skumt att vi endast är tjejer som ska ut, kommer bli hur roligt som helst! Söndag blir en lugn och skön dag med massa mys med ponnyn och middag hos föräldrarna sedan. Ska försöka klämma in lite träningspass båda dagarna också!
 
Ikväll blir det mys hemma, ska njuta av ledigheten. En film ska slängas på och jag ska äta en massa jordgubbar med grädde! Mums! Har sedan ett riktigt killer-inlägg på G, ni kommer att gilla det!

Kommentarer
Postat av: Matilda

hejsan såg att du var i nordmaling och tog kort under tävlingarna ;) Förstår att det var tänkt att bilderna skulle komma upp på equipe men hur blir det när inte equipe funkade?

Svar: Hej!Jag jobbar med bilderna i nuläget och det går enkelt att lösa :) Sök på ditt namn inom några dagar så kommer nog bilderna upp :)
Pernilla Larsson

2013-07-13 @ 14:50:16
URL: http://matildawaringstam.blogg.se
Postat av: Matilda

Okej vad roligt ;) Trodde att det skulle bli några problem när inte equipe användes under tävlingen :D Första tävlingen så roligt att kunna se bilder :D

2013-07-14 @ 21:05:26
URL: http://matildawaringstam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback