Hoppträning med klurigheter

Finaste killen <3

Idag blev det banhoppning på uteplan med lite klurigheter att lösa; tre-kombination, trippelbarr och hoppning på 8-volt. Under uppvärmningen öste regnet ner och jag tror bannemej Lusen taggade till ännu mer på grund av det. Jättefint tryck bakifrån i alla gångarter, stadig fin form, enkel att vända och lyssnade på minsta vink. Jättekul!

Sedan började vi hoppa fram. Travhoppning över hinder nr. 3 2ggr och sedan i galopp över hinder nr. 4. Han hoppade såå fint! Tog i för kung och fosterland och tyckte att det var jättkul! Därefter tog vi 3-kombinationen, lite lång första gången så det blev kaos på slutet men när vi drog ihop den lite så flöt det på riktigt bra! Trippeln tog han som ingenting!
Inga konstigheter med banan, ni ser ju vad som är vad som sagt :) Det flöt på riktigt bra hela banan, dock stod han emot mot kombinationen så den fick vi ta om sedan med lite lägre och då blev det bättre.

Det kändes mycket bättre idag än sist vi hoppade, nu bjöd han bättre och sög tag i hindrena. Han orkade galoppera hela vägen och hoppade mycket, mycket bättre än sist. Det är så kul när man märker stor skillnad mellan ggr man rider! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback