Märkestagning, cavaletti

Idag var det dags för ridprov 2 för barngruppen; cavaletti. En enkel bana som går såhär; långsida, snett igenom, långsida och ta sedan om allt igen. Första gången är det lättridning genom hela, andra gången lätt sits över bomserierna (en på varje långsida och en på diagonalen).

ÖORs praktikant, Emelie, gick med mig på lektionen och berömde elevernas ridning. Hon sa att det är så roligt att se barn som rider med skänklar och inte smackar eller använder spöet så mycket. Så roligt att höra! :D Det är något som jag har varit jättenoga med från början; att skänklarna är prio ett när det gäller framåtdrivande hjälper och barnen har tagit åt sig. Är jättestolt över dom! :)

Tillbaka till märkestagningen; alla skötte sig super! Enda lilla yttersta som gick att påpeka var att två av ponnyerna bröt av till skritt vid en diagonal men annars var det så bra! Godkänt till alla! Det teoretiska provet skrev dom innan, har inte hunnit rätta dom men tror inte att det var några större problem :) Nu är det bara några som har ett ridprov kvar och några har teorin kvar. Sedan är dom klara!

Kommentarer
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-03-22 @ 11:21:11
URL: http://blogofphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback