Familjen annorlunda

Dags för en grymt skön kategori i denna blogg; familjen annorlunda. Här kommer inlägg strömma in med sjuka konversationer, osannolika händelser och annat som förhoppningsvis även får er att vika er av skratt. Det händer mig i princip varje dag, vare sig jag vill det eller inte. Som idag t.ex.

Ska gå ner med soporna i soprummet på jobbet. Öppnar dörren, går in, kastar soporna och ska gå ut. Dörren känns trög och vill inte gå upp. Jag tar i ännu mer men den rubbas inte. Fan, jag har låst in mig själv. Inifrån går det endast att öppna dörren med en nyckel och en sådan nyckel har inte jag. Då det är ett vrede på utsidan så behöver inte jag någon nyckel. Ringer min kära arbetskompis (ja, hon är släkt med mig) och har halvt panik. Möts jag av stöttande och tröstande ord? Inte ett dugg, ett hånskratt och skadeglädje rakt i ansiktet får jag. Tack. Lyckas få upp andra dörren som leder ut i -20 graders kyla. Jag har t-shirt på mig. Huset är jättestort och jag måste springa runt hela då dörren går ut på baksidan. Kul liv.

Typ såna saker kommer att skrivas här. Familjen annorlunda på TV är bara en familj med massa barn, totalt fejk om man jämför med oss. Nu kör vi!

Kommentarer
Postat av: viktoria westin

hahaha, pernilla

2012-02-06 @ 19:13:45
Postat av: Hans

Haha ja hade ju nästan en längtan till när du skulle börja skriva i denna kategori. Men nu inser jag ju att jag inte behöver läsa den för jag få ju höra det ändå! ;D

2012-02-06 @ 20:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback