5 oktober - teori barngruppen

Idag stod det teori på schemat och jag tyckte att det var ett ypperligt tillfälle ett gå igenom ett av ämne som kommer på provet*. Det blev visitering då vi aldrig har tagit upp det tidigare. Kändes bra att ta ett nytt ämne när man har gott om tid på sig! Vi vandrade runt i stallet, pratade, klämde och kände på hästarna och kunde konstatera att majoriteten är friska. Tur i oturen kunde vi kika på svullna ben, ont i hoven, stel muskulatur och lösa magar. Tråkigt att vi har alla dessa skador men bra för eleverna. En ridskola ska väl lära sina elever om allt som har med hästar att göra? På slutet fick vi tid över så vi repeterade hästens färger, tecken och kroppsdelar.

Vilka duktiga och pålästa elever jag har! Kroppsdelar var lite knepigt men alla färger och tecken satt som en smäck. Älskar att dom säger rätt svar i kör också. Dom måste ha en väldigt bra ridlärare som har fostrat dom ;)

* I slutet av terminen ska alla ridgrupper göra ett skriftligt prov i olika hästämnen beroende på vilket steg man rider i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback