Mysig söndag

Inte mycket som hänt idag, en ren slappdag så att säga. For iväg till stallet strax före 14.30 för att se på ponnysatsningens träningar och för att pyssla om ponnyn. Det är så roligt att se de ekipage an följer rätt så bra utvecklas och bli bättre. Framför allt få bättre harmoni under ridpasset och att samspelet stärks och syns så tydligt. Måste få ge Emelie och Åsa en stor eloge för arbetet dom har gjort med sina föredetta ridskoleponnyer! :) Visst, Emelie har inte haft Alice särskilt länge men det syns stor skillnad på den korta tiden som hon har varit en enmanshäst! Riktigt roligt att se! Även de andra ekipagen också såklart!

Passade även på att ge ponnyn lite extra omtanke; pysslade, pussade, borstade och kramade på honom och helt plötsligt hade 1,5 timme gått. Tiden går fort när man har roligt. Sötnöten stod och sov på slutet och vilade hela huvudet i grimman, tur att den höll honom uppe.. Haha! Tiden när man bara är i stallet och pysslar på är så värdefull, det ger så pass mycket mer än man tror!


Lusen sommaren 2006, en av favoritbilderna jag har på honom! Jag hoppas att ni ser den otroligt fina redigeringen som är i bakgrunden, haha! Foto: jag.

Kommentarer
Postat av: Åsa och Emelie

Åh tack vad snäll du är!:)

2011-04-04 @ 20:00:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback