Uteritt på schemat


Egentligen skulle vi ha haft markarbete på dagens lektion men vi bestämde oss för att rida ut istället vilket både hästar och ryttare uppskattade väldigt mycket! Absolut underbaraste känslan är att sitta på en häst som ger allt och verkligen sträcker ut i galopp och lyckoruset bubblar upp! Underbara, fina, fantastiska Donna; det är bannemej något speciellt med dig! Efter galoppsträckan blev det några turer på hoppstigen och sedan hem mot stallet igen. Det här behövde vi allihopa innan vi måste flytta in lektionerna för vintern. Kanske kan det bli någon uteritt i snön också? Förhoppningsvis!

Jag måste säga att när jag skaffar egen häst kommer minst hälften av ridturerna ske ute i skogen. Det finns inget härligare än att skritta på långa tyglar med bästa vännen och bara njuta av stunden och naturen. Världens bästa Donna får stå för bilden för att inlägget ska bli lite roligare!



P.S. För er som undrar så har vi nu fått Camilla Granberg som ridlärare och hon är även ÖOR's nya verksamhetschef! D.S.

Kommentarer
Postat av: Zarah

Ja, vi kör då så med hästarna, 1 högst 2 ridlektioner på banan / v, resten ska ske ute i skog och mark, kan ju hoppa, köra markarbete och dressyr även i skogen :)

2010-09-04 @ 06:49:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback