Skärp er för f*n!!!

 
Nu är jag less på alla fördomar, skitsnack och annat prat om att alla hingstar skulle vara galna, omöjliga att hantera och far runt och skriker hela tiden. Sommarens ridskoleblogg är ren humor och ska vara rolig att läsa, det gäller även stycket om Gabbe. Han har gnäggat TVÅ HELA GGR när vi gått förbi andra hästar medan han lugnt skrittar förbi. Han står och sover i hagen som en gammal avdankad ridskolehäst och är världens mysigaste att gosa med. Alltid glad, alltid öronen framåt och skulle aldrig göra en fluga förnär. Lusen är vildare på uteritterna medan Gabbe är den som en den lugna och coola som Lusen snarare skulle behöva ta efter. Bara för att man hör ordet hingst behöver man inte rygga bak och kasta fram alla fördomar direkt. Ni är ju hästmänniskor, skärp er.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra skrivet!
Jag med min dam har varit på uteritt med gabbebus och han bryr sig inte ens när L blir rädd för något okänt och bums ska hoppa in i Gabbe!! Inte ens på ridplanen är det några problem!

Svar: Nä, jättesnäll är han! :)
Pernilla Larsson

2013-07-18 @ 23:28:49
URL: http://jannikebystrom.wordpress.com
Postat av: maroa

Så rätt har haft hingst i Rolfs stall för några år sedan. Han va den enda man tog i frillan till o från hagen. Kunde krypa ur hagen som värsta russet Ha ha ha.

Svar: Vad roligt att läsa! :) Det är från individ till individ! Inte kön till kön..
Pernilla Larsson

2013-07-19 @ 16:32:58
Postat av: Olivia

Jag håller med, alla hingstar är ju olika. Precis som alla andra djur och människor. Ingen är lik som den andra och så vill vi ju inte ha det heller!

2013-07-19 @ 23:25:13
URL: http://oliviaawiklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback